Alles wat je moet weten.


Inchecken/uitchecken

Bij het inchecken kun je vanaf 14:00 uur terecht in onze vakantiewoning. Latere aankomsttijd is mogelijk i.v.m zelf check-in. Voor het uitchecken heb je tot 11:00 uur de tijd. Mocht je echter behoefte hebben aan een vroege incheck of late uitcheck, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We doen ons best om aan je wensen tegemoet te komen. De minimale afname van het Guesthouse bedraagt 2, 3 of 5 nachten, afhankelijk van het seizoen. 

Parkeren

Er zijn twee opties mogelijk, afhankelijk van uw voorkeur en budget.

Parkeergarage te Tramstraat (5 minuten lopen) Als u liever wat dichter bij de vakantiewoning wilt parkeren en bereid bent te betalen, is er een parkeergarage in de buurt. Deze parkeergarage bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand.  U vindt het adres van de parkeergarage op de kaart naast deze tekst.

Gratis parkeren - Boslaan (15 minuten lopen) Als u graag uw auto gratis wilt parkeren, raden we u aan om te parkeren in de Boslaan. Deze straat ligt op slechts 15 minuten loopafstand van onze vakantiewoning. 

Prijzen

Guesthouse Katwijk aan Zee is te boeken voor €155 per nacht (zomertarief) of €120 per nacht (wintertarief), met een minimale afname van 2 nachten (nov, dec, jan, feb), 3 nachten (maart,april,mei juni, okt) of 4 nachten (juli , aug, sept), m.u.v. feestdagen. Neem contact met ons op via de website om uw boeking officeel te maken. 

Handdoeken en bedlinnen zijn inbegrepen in de prijs van de vakantiewoning, schoonmaak kosten (€30) zijn exclusief. Daarnaast beschikt de woning over een wasmachine en airco. Indien u gebruikt wenst te maken van een baby ledikant laat het ons weten, dan zorgen wij dat deze voor u klaarstaat in de woning. 

Toeristenbelasting is exclusief en kan op locatie worden betaald (€1.86 p.p.p.n). Klaar om te boeken? Dat kan op deze pagina